Jump to content

Digi Mobil lanseaza noile abonamente Avantaj intre 2 si 5 euro


Şucăr

Recommended Posts

RCS & RDS a adaugat noi abonamente Digi Mobil cu preturi avantajoase, dar si o serie de beneficii aduse clientilor deja existenti. Abonamentele sunt cuprinse intre 2 si 5 euro si ofera telefoane gratuite. 

Inainte sa va prezentam fiecare abonament in parte, aflati ca toti clientii existenti de servicii fixe din portofoliul Digi primesc gratuit telefoane de la Allview sau Lenovo: Allview M8, A5 Easy, P5 Life, Lenovo A1000 si A2010. 

Avantaj 2 este cel mai mic abonament. Ofera 200 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de sms-uri in reteaua Digi, internet mobil pana la 3GB/luna si 200 MB/luna pentru date mobile in roaming national. Minutele incluse pot fi folosite de asemenea si pentru apeluri catre retelele fixe din Uniunea Europeana si cele fixe si mobile din SUA, Canada si China. 

Costa 2 euro pe luna cu TVA inclus. După consumarea minutelor incluse în abonament, se aplica un tarif de 0,01 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru retelele fixe si mobile nationale si intre 0,01 şi 0,07 euro (fara TVA)/apel/SMS pentru destinatiile internationale. La contractare, daca i un serviciu fix Digi poti cumpara un Allview M8 cu 20 de lei. 

Avantaj 3 are 300 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in reteaua Digi, internet mobil de pana la 4GB/luna si 200 MB/luna pentru datele in roaming national. După consumarea minutelor incluse in abonament, se aplica aceleasi tarife ca la Avantaj 2. Tariful lunar pentru Avantaj 3 va fi de 3 euro/luna (TVA inclus). Clientii existenti care au cel putin un serviciu fix Digi si contracteaza Avantaj 3 pe o perioada de 24 de luni, primesc gratuit unul dintre telefoanele Allview M8, Allview A5 Easy sau Lenovo A1000. 

Avantaj 5 ofera 500 de minute in retelele mobile si fixe nationale si internationale, 100 de SMS-uri in retea, internet de pana la 5GB pe luna si 200 Mb pe luna pentru datele in roaming national. Dupa consumarea minutelor incluse, se aplica aceleasi tarife ca la abonamentele Avantaj 2 
si 3. Tariful pentru Avantaj 5 va fi de 5 euro/lună (TVA inclus). La contractare poti alege dintre Allview P5 si Lenovo A2010 daca ai un serviciu fix si semnezi pe 24 de luni. 

Iar acum de sarbatori se desfasoara o companie prin care poti beneficia de o reducere de 50% din costul abonamentului timp de 6 luni daca iti portezi numarul in retea. Se aplica doar daca alegi abonamentele Optim si Avantaj pe o perioada de 24 luni. Promotia este valabila pana la sfarsitul anului. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.