Jump to content

Lenovo YOGA 900S, cel mai subţire laptop convertibil din lume


Şucăr

Recommended Posts

Oferit într-o carcasă de numai 12.8 mm grosime, rigidizată cu ajutorul fibrei de carbon, Lenovo YOGA 900S adjudecă titlul de cel mai subţire laptop convertibil din lume. 

Cu greutate de 999 grame, YOGA 900S oferă totuşi până la 10,5 ore autonomie la redare video, suficient pentru a ne ţine ocupaţi chiar şi în deplasările de mai lungă durată. 
Portabilul livrat cu sistem Windows 10 dispune de ecran touch, fixat cu o balama care se poate roti la 360°, oferind patru moduri de utilizare: laptop, tabletă, cort, prezentare. Ecranul cu rezoluţie QHD (2560x1440) este acompaniat de un sistem Dolby Audio Premium, completând experienţa vizuală cu sunet la calitate superioară. 

Recent introdus în familia YOGA, laptopul include şi suport pentru un stylus activ opţional, pentru ca artiştii şi cei care iau notiţe în browser-ul Microsoft Edge să îşi perfecţioneze schiţele şi listele pe ecranul tactil. 

Performanţele sunt întreţinute cu ajutorul unui procesor dual-core Intel Core m7, realizat folosind procesul de fabricaţie pe 14 nm şi ajutat cu tehnologie Hyper-Threading. 

Utilizatorii care doresc ceva mai multă performanţă au la dispoziţie încă un portabil din gama Lenovo Y - ideapad Y900. 

Creat pentru a oferi o experienţă cât mai captivantă şi cursivă, indiferent de aplicaţiile rulate, ideapad Y900 dispune de procesor Intel Core i7 K-series de generaţia a 6-a, placă video NVIDIA GTX 980M şi tastatură iluminată în mai multe culori, respectiv un ecran de 17˝ optimizat pentru pasionaţii de jocuri. 
Tot pentru jocuri, portabilul include şi un buton Turbo, a cărui apăsare creşte instantaneu frecvenţa procesorului şi a plăcii video, asigurând o experienţă de gaming la performanţă superioară. 

Laptopul YOGA 900S, cu ecran de QHD 12˝, va putea fi achiziţionat la preţul 1099 dolari pentru configuraţia cu dotări de bază, începând cu luna martie 2016. Laptopul pentru gaming Lenovo ideapad Y900 va putea fi achiziţionat începând cu luna iunie 2016, la un preţ începând cu 1999 dolari. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.