Jump to content

Skype pentru mobile primeşte videoconferinţe


Şucăr

Recommended Posts

Cu ocazia aniversării a 10 ani de la primele apeluri video de pe Skype, serviciul primeşte o nouă funcţie dedicată celor care folosesc aplicaţia pentru mobil în mod constant. Este vorba despre ceva ce era posibil de multă vreme în versiunea pentru PC-uri: apeluri video în grup, lucru indisponibil până în prezent. Curios este că serviciul vine pe mobile gratuit, pe toate platformele pe care este disponibilă aplicaţia. 

Fie că folosiţi Skype pe iOS, Android sau chiar Windows Phone (sau Windows 10 Mobile), cea mai recentă variantă a aplicaţiei va oferi posibilitatea de a iniţializa apeluri video cu mai mulţi interlocutori simultan. În trecut, această funcţie era blocată în spatele unei taxe anuale de utilizare a serviciului, care în timp a fost eliminată. Videoconferinţele sunt acum la ordinea zilei, iar acum pot fi folosite indiferent de dispozitivul pe care îl foloseşti. Se pare că vitezele de internet mobil au ajuns din urmă multe conexiuni pe cablu, care erau în trecut absolut necesare pentru a ţine o conversaţie cu mai multe fluxuri video. 
Actualizarea pentru aplicaţia mobilă de Skype nu a fost încă lansată, însă Microsoft promite că aceasta va fi livrată „în următoarele săptămâni”. Există însă posibilitatea de a primi acces la această funcţie înaintea majorităţii utilizatorilor dacă vă înregistraţi în programul „preview”, care va fi disponibil pentru un număr limitat de persoane. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.