Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, nu stiu daca postez bine dar am nevoie de niste sfaturi in legatura cu telefonul meu.

Nu mai incarca de vreo 2 saptamani, adica incarca dar trebuie sa inchid telefonul (de tot, din butonul de power/off). Acum 2 ore cand l-am bagat la incarcat, l-am stins normal cum procedez de 2 saptamani, si mi se aprindea pe la 5%, si dupa tot la fel, nu mai incarca. Il sting de tot, il bag la incarcat, se aprinde tot la 5%, am zis sa incerc cu o resetare de tot,acum nu mai incarca deloc (cred, adica stau de  30 de minute cu el in priza si nu da niciun semn de viata). Stie cineva ce poate sa aiba? Am inteles ca ar fii 3 probleme, mari si late: placa, mufa de incarcare, bateria, a mai patit cineva asa ceva? Multumesc frumos 

Posted

De obicei, probleme de genul sunt cauzate din cauza unei baterii care e pe duca. O poti schimba sau daca ai de unde, fa o proba cu alta baterie si vezi cum se comporta, sa nu dai banii de pomana pe una noua, iar cea veche sa n-aibe nimic.

• Upvote 2
  • gaby changed the title to Problema incarcare iPhone 5

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.