Jump to content

Upgrade Android Lollipop Alcatel Pixi 3(4)?

Recommended Posts

Posted

Salut, in aceasta seara am observat ca telefonul meu (Alcatel One Touch Pixi 3 4) este compatibil cu Android 5.0.1 . Tot in aceasta seara telefonul meu cerea actualizare firmware, am facut-o insa nu observ nimic diferit. Am o versiune destul de veche pt android (4.4.2) si vreau sa va intreb cum as putea da upgrade fara PC? Se poate?

Posted

Ar trebui sa ai posibilitatea de a face update "OTA" (Over the air). In Setari - Despre Dispozitiv - Actualizare Software. Intri acolo, bateria sa fie peste 80%, conectat la Wi-Fi. Vezi daca e lansat oficial, in primul rand, pe site-ul celor de la Alcatel. Sau, daca apesi pe "Cauta actualizare" si-ti zice ceva de genul "Nu exista o actualizare disponibila pentru dispozitivul dvs.", softul nu a fost lansat in mod oficial (sau inca nu a fost lansat pentru Romania).

• Upvote 1
Posted
5 minutes ago, Artanis said:

Ar trebui sa ai posibilitatea de a face update "OTA" (Over the air). In Setari - Despre Dispozitiv - Actualizare Software. Intri acolo, bateria sa fie peste 80%, conectat la Wi-Fi. Vezi daca e lansat oficial, in primul rand, pe site-ul celor de la Alcatel. Sau, daca apesi pe "Cauta actualizare" si-ti zice ceva de genul "Nu exista o actualizare disponibila pentru dispozitivul dvs.", softul nu a fost lansat in mod oficial (sau inca nu a fost lansat pentru Romania).

am dat si la actualizare software si nu merge... si la "cautare actualizari" mi-a aratat exact cum ai zis tu.. deci, nu pot da update?

Posted

Nu. Cel mai bine ai mai aștepta câteva săptămâni, poate vor scoate update și pentru România. Nu-ți recomand să te grăbești să faci update cu un soft neoficial, oricum nu vei avea mari diferențe între 4.4.2 și 5, poate câteva la interfață, dar nu se merită să rămâi fără telefon (”soft-brick” cum i se mai spune) doar pentru atât. 

Posted
11 minutes ago, Artanis said:

Nu. Cel mai bine ai mai aștepta câteva săptămâni, poate vor scoate update și pentru România. Nu-ți recomand să te grăbești să faci update cu un soft neoficial, oricum nu vei avea mari diferențe între 4.4.2 și 5, poate câteva la interfață, dar nu se merită să rămâi fără telefon (”soft-brick” cum i se mai spune) doar pentru atât. 

nu te poti duce nici la orange? au facut multi acolo

Posted

Am impresia că doar dacă e luat la abonament, pentru că Orange au și ei un soft modificat pentru genul acela de telefoane. Dar da, poți merge să întrebi, nu ar strica.

• gaby changed the title to Upgrade Android Lollipop Alcatel Pixi 3(4)?
  • 8 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.