Jump to content

HYPERX LANSEAZĂ NOILE CĂȘTI CLOUD REVOLVER


Şucăr

Recommended Posts

HyperX lansează Cloud Revolver, noile căști din gama Cloud. Noile căști oferă o calitate și o precizie a sunetului superioară datorită difuzoarelor de 50mm, atât în shootere-le first person, cât și în jocurile open environment. Adaptabilitatea difuzoarelor, designul mecanic al cutiei acustice frontale, cupa căștilor, de dimensiuni mai mari, si spațiile pentru ventilație, permit utilizatorilor să audă mișcările adversarilor mai clar și de la o distanță mai mare, obținând astfel un avantaj competitiv asupra acestora. Pasionații de muzică vor aprecia sunetul similar celui dintr-o sală de concerte, în timp ce ascultă muzica preferată.

HyperX Cloud Revolver, asemeni predecesorilor Cloud și Cloud II, folosește spumă roșie, cu memorie, și piele de înaltă calitate pentru cupele de urechi și head band, pentru un confort sporit în timpul sesiunilor lungi de gaming. Suspensia confecționată din oțel aduce un plus de durabilitate, stabilitate și calitate. Microfonul detașabil redă o voce clară, de înaltă fidelitate, reducând zgomotul de fundal. Acestea sunt compatibile cu mai multe platforme, putând fi utilizate atât la PC, cât și pentru console, dar și cu device-uri mobile, fiind certificate de către TeamSpeak și Discord și compatibile cu programe precum Skype, Ventrilo, Mumble și RaidCall. Pachetul include un controller audio, cu două intrări pentru stereo și microfon.

Fanii prezenți la DreamHack Masters 2016 din Malmö, Suedia, pe 16-17 aprilie vor avea în premieră oportunitatea de a testa și cumpăra căștile HyperX Cloud Revolver, HyperX fiind sponsorul oficial al competiției.

“Profilul audio al sunetului va schimba felul în care se joacă FPS-urile. Gamerii care poartă aceste căști vor avea un avantaj, deoarece vor putea auzi deplasarea adversarilor de la o distanță mai mare. Căștile au fost proiectate pentru a oferi un nivel cât mai ridicat al detaliilor audio, și implicit un avantaj competitiv gamerilor care le utilizează”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

HyperX Cloud Revolver beneficiază de o garanție de doi ani. Acestea vor fi disponibile pentru pre-comandă la PC Garage de la 1 aprilie, urmând a fi distribuite începând cu 9 mai.

NOUTATI PUBLICATE DE BRUNO
AMD A10-7860K review – cel mai bun raport performanta/pret
PC Garage Gaming Primal 'powered by MSI' review - puternic si silentios
Huawei a lansat noile smartphone, P9 și P9 Plus
Aportul tehnologiei la inceput de drum - sprijin sau redută?
Logitech anunță două noi tastaturi mecanice: G610 Orion Brown și G610 Orion Red
CELE MAI CITITE ARTICOLE ALE LUI BRUNO
Asus GTX 770 DirectCU II OC review - cea mai bună alegere pentru jocuri
NVIDIA GTX 760 Review - Mezinul seriei 7
NVIDIA GTX 780 review - GTX Titan prescurtat
Evolio Evotab HD review
Asus Maximus VI Extreme review - eşti ROG-ăr, ia de-aici

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.