Jump to content

SYNOLOGY DS216J, NAS PENTRU STREAMING SI CLOUD PERSONAL


Şucăr

Recommended Posts

Synology lansează modelul DS216j, un echipament NAS perfect pentru streaming, file sharing şi backup. Dotat cu două bay-uri HDD şi alimentat de un CPU dual-core, noul echipament este perfect pentru cei ce caută un home server fiabil, puternic şi eficient, atât din perspectiva performanţelor, cît şi a consumului de energie.  NAS-ul vine echipat cu un procesor dual-core şi cu motor de criptare, oferind viteze excelente de transfer, back-up rapid, precum şi o sincronizare cloud uşoară.

"Folosind o interfaţă de utilizare intuitivă, multiple posibilităţi de upgrade şi caracteristici versatile, sperăm să facem din DS216j cel mai bun home server pentru utilizatorii ce doresc să redea conţinut multimedia, să partajeze fişiere sau să facă back-up de date," a declarant Jason Fan, Product Manager Synology Inc. 

Procesorul său dual-core este îmbunătăţit cu o unitate floating-point (FPU), capabilă să accelereze generarea de thumbnail-uri. Oferă viteze de transfer de până la 112.75 MB/s la citire şi peste 97.6 MB/s la scriere şi are un consum de energie, de doar 14.85 W în timpul utilizării şi de 6.95 W în modul de hibernare.

DS216j este compatibil şi cu alte dispozitive (PC-uri, mobile, televizoare şi dispozitive DLNA), oferindu-ţi libertatea de a te folosi de acestea pentru a reda conţinutul digital. Astfel, Synology oferă cel mai nou suport pentru streaming TV, incluzând smart TV-uri Samsung, playere Roku, precum şi dispozitive Apple TV şi Google Chromecast.

Ca şi sistem de operare, DS216j foloseşte DiskStation Manager (DSM). Datorită gamei sale extinse de aplicaţii, de la partajare de conţinut multimedia, la backup, DSM reuşeşte să satisfacă toate cerinţele în materie de home entertainment, backup şi file sharing.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.