Jump to content

Gorilla Glass indestructibilă


Şucăr

Recommended Posts

eşi oferea oricum un grad sporit de protecţie, Gorilla Glass primeşte astăzi un update semnificativ de anduranţă prin intermediul generaţiei a patra.

Este inevitabil să scăpaţi un telefon pe pământ sau ciment. Singura variabilă legată de respectivul eveniment neplăcut este legată de momentul în care va avea loc. Pentru că display-ul este cel mai scump şi mai sensibil la un smartphone, creatorii de dispozitive investesc sume generoase de bani în protejarea lor. O astfel de soluţie, de care este foarte probabil să fi auzit, poartă numele de Gorilla Glass de la Corning. 

Ajunsă la generaţia a patra, această nouă iteraţiei a sticlei ranforsate promite să fie mult mai rezistentă la trânte pe diverse suprafeţe. În contextul în care majoritatea dispozitivelor inteligente pe care le utilizaţi la această oră folosesc deja Gorilla Glass 2 sau 3, aşteptaţi-vă ca producătorii de telefoane şi tablete să se grăbească să implementeze în propriile creaţii tehnologia sintetizată atât de frumos prin imaginea de mai sus. 

Cei de la Corning garantează din start o rezistenţă la căderi de la o înălţime de aproximativ un metru. Peste această valoare ţine de giganţi pentru Samsung, Apple, LG, HTC şi alţii să-şi întărească aparatele. Cu o rată de supravieţuire de 80%, promisă în comunicatul de lansare al Gorilla Glass 4, este evident că nu vorbim de telefoane sau tablete imbatabile. Avem în schimb siguranţa că, în condiţii de utilizare normală, nu vor mai fi la fel de sensibile ca până acum.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.