Jump to content

Cum sa iti gasesti telefonul Android?


Şucăr

Recommended Posts

Una dintre marile probleme a telefoanelor inteligente este ca inca nu ne pot spune unde se ascund atunci cand noi nu mai stim de ele. Insa o aplicatie ne vine de ajutor atunci cand acestea ne sunt furate. Tot ce trebuie sa faceti este sa…cautati pe Google. 

Chiar asa! Cu o simpla cautare pe Google dupa “find my phone” o sa iti gasesti telefonul imediat. Primul link rezultat te trimite catre o harta (Google Maps) si iti vei gasi telefonul imediat. 

Pentru a functiona este necesar sa aveti sistemul la zi si acelasi cont de Google pe PC. Poti accesa de pe orice PC/laptop/telefon pagina Google si sa faci o cautare dupa termenii “find my phone”. De acolo poti sa iti vezi telefonul pe harta cu conditia sa fie pornit si conectat la internet. 

Poti sa il faci sa sune fara ca acesta sa afiseze ceva pe ecran, il poti bloca si multe alte lucruri. Este utila pentru cei care isi pierd telefoanele.

Link to comment
Share on other sites

Cea mai bună metodă e folosind aplicația ”Prey”, e gratis pe Google Play. Ca să o folosiți, trebuie doar să vă faceți un cont pe dânsa. Dar la fel, în cazul în care se fură/se pierde telefonul, trebuie să fie conectat la internet sau să aibe GPS-ul activat. Aplicația are propria interfață pe un website (hărți, blocare telefon, alarmare, resetare din fabrică la distanță etc), puteți securiza maxim 3 dispozitive.

Recomand! :EWBTE:

🎮      :filme:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.