Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Nu stiu daca o sa vi se para ok, dar eu spun in felul urmator:

Sa se adauge si la rank-ul de Helper, sa putem sa ne stergem propriile mesaje. De ce? Chiar daca este un grad mai mic, si noi facem parte din staff, si e ok sa avem si noi ceva beneficii in plus, fata de useri, ca 200 de mesaje nu se fac asa usor, pentru ca este un forum de IT, nu prea ai ce posta, si nu cred ca o sa fie asa multi helperi.

E doar o sugestie, nu mi-o luati in nume de rau. Paste Fericit!

Posted

Poți da ”soft delete” (adică faci thread-ul invizibil utilizatorilor normali) abia ca ambasador la topicuri, după 1000 de postări relevante. Nici măcar veteranii nu pot face asta. Și e mai bine așa, dacă ajungi să-ți speli rufele în public cu cineva de pe forum, și nu e ok să scrii bălării, apoi să dai delete.

Posted
2 minutes ago, Artanis said:

Poți da ”soft delete” (adică faci thread-ul invizibil utilizatorilor normali) abia ca ambasador la topicuri, după 1000 de postări relevante. Nici măcar veteranii nu pot face asta. Și e mai bine așa, dacă ajungi să-ți speli rufele în public cu cineva de pe forum, și nu e ok să scrii bălării, apoi să dai delete.

Măcar la soft delete atunci să avem şi noi. :))

Posted

N-ar fii o idee rea, să ștergi acele topicuri care fac spam și reclame, dar eu, unul, nu prea aș fii de acord, motivul fiind mai sus. Oricum, @gaby are cel mai mare cuvânt în problema asta.

Posted

Salut, nu vad niciun beneficiu in a-ti putea sterge mesajele. Din contra. De asemenea, din moment ce esti Helper iar posturile pe care le faci sunt pertinente si au ca scop oferirea de ajutor in problemele altora nu ai de ce sa iti doresti sa stergi mesajul.

P.S: Cu ceva timp in urma utilizatorii obisnuiti isi puteau sterge mesajele, sau si le puteau edita fara restrictii si iti spun ca nu a fost bine deloc. Imagineaza-ti ca te uiti la ora 10:00 la un post, si scrie ceva iar la 10:05 in acelasi post scrie altceva. O asemenea masura nu ar aduce decat haos :StareDad:.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• gaby changed the title to Sugestie adaugare permisiuni pentru Helperi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.