WyNNNer. # Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 Salutare PCT! Azi mi-am descărcat tema comunităţii Ecila (versiunea cea veche) şi vreau să-i fac nişte modificări, aşa că vreau să vă întreb pe voi cum se fac aceste modificări. 1) vreau ca pe index-ul comunităţii la la categorii (topicuri) să-mi apară avatarul rotund, mie îmi este pătrat. o poză: 2) tot pe index-ul comunităţii la categorii (topicuri) vreau să fac să arete mai complex chestia: 'x topics' & 'x replies' aş vrea ca aici: 3) tot pe index-ul comunităţii la categorii vreau să pun nişte efecte, ca atunci când pun mouse-ul pe o categorie sa aibe altă categorie (gen: albastru) cam ca aici: 4) la topicuri (posturi) vreau ca atunci când pun mouse-ul pe avatar să se rotească. Mulţumesc.
+strong Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 1 .ipsUserPhoto_mini { width: 30px; height: 30px; border-radius: 40px; } — steam
WyNNNer. # Posted May 7, 2016 Author Report Posted May 7, 2016 1 hour ago, TAZ said: 1 .ipsUserPhoto_mini { width: 30px; height: 30px; border-radius: 40px; } am adaugat cum ai zis, s-a facut, dar avatarul rotund este intr-un patrat [cum a fost la inceput avatarul]
Ștefan A. Posted May 7, 2016 Report Posted May 7, 2016 Dă-mi link în PM. Ţi-l fac eu. 1 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
+Xep Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 Problemele 1,2 si 4 au fost discutate si in trecut, poti sa dai o "cautare" . Skype: marianbl7
DeNyS. Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 Invață CSS și HTML și rezolvi singur problemele. 1 1
+Şucăr Posted May 8, 2016 Report Posted May 8, 2016 Dă un search înainte să faci un topic. Tot ce ai postat aici sunt rezolvate, caută. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now