Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am si eu o problema, sper sa ma puteti ajuta. Am un laptop Acer Aspire... Nu conteaza marca. Pe mijlocul ecranului am o dunga, e de mizerie banuiesc, pentru ca se simte la mana daca o ating. Nu stiu cum s-a facut acea dunga. Tot ce stiu e ca am observat-o la un moment dat, nu stiu sa spun daca a venit cu ea din fabrica sau nu, problema este ca nu o pot scoate. Am incercat cu solutie de geamuri, spirt si solutie speciala pentru ecrane LCD/plasme, degeaba. Solutia de ecrane mi-a curatat celelalte pete de pe ecran, dar din aceasta nici macar nu a sters un punctulet, ceva ... Pun poza mai jos, poate ma puteti ajuta ... Multumesc!

Spoiler

owiQJpT.jpg

Posted
9 minutes ago, Artanis said:

E cumva pe dinăuntru, sau e în exterior? Nu se desprinde deloc?

E pe exterior , pentru ca daca dau cu unghia o simt , si scoate un zgomot de frecare ... Nu s-a luat deloc , cum am zis mai sus , am dat si cu spirt ,si cu solutie de geamuri ...

• gaby changed the title to Problema ecran murdar laptop?
Posted

A fost vărsat vreodată ceva pe laptop, șters sumar și apoi închisă clapa? Ceva lipicios, gen bere, sucuri, poate chiar super glue, cum a zis Gaby mai sus?

Posted (edited)

A fost vărsat vreodată ceva pe laptop, șters sumar și apoi închisă clapa? Ceva lipicios, gen bere, sucuri, poate chiar super glue, cum a zis Gaby mai sus?

Tind sa cred ca nu e murdarie. Totusi nici nu imi pot da seama exact despre ce e vorba. Daca ecranul nu este zgariat atunci dunga aceea pare sa fie plastic topit sau lipici (super glue).

Sa fiu sincer, nu-mi mai aduc aminte. Stiu ca am varsat o data suc, parca, dar nu am inchis clapa. Totusi, poate fi indepartata cumva chestia aceea?

Edited by NoNamed
Posted

Scoate-o treptat cu unghia, firmitură cu firmitură. :)) Poți să freci ceva mai tare, dar să nu fie prea brutal, și să nu folosești lame sau orice altceva de genul. Soluțiile de curățat nu cred că te vor ajuta cu ceva.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.