Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zilele acestea m-am confruntat cu o problema interesanta. Din senin, boxele conectate la PC-ul din dotare, ce fac parte din sistemul Logitech x530, au inceput sa bazaie atunci cand volumul era setat spre minim (10-15%) sau la maxim. Bazaitul nu avea o intensitate foarte mare, insa putea fi remarcat mai ales daca era liniste in camera; era ca un fel de interferenta, dar continua. Daca cresteam volumul peste 15% bazaitul disparea.

Am verificat prizele, am facut tot felul de teste, totul parea sa fie in ordine. Aveam in minte 2 posibilitati:
1. Avand in vedere ca in aceasta perioada se efectueaza niste lucrari pe langa blocul in care stau, si sunt conectate la curent electric tot felul de de masinarii, mi-am zis ca poate interfereaza cu vreuna. Nu aveam decat sa mai astept.
2. Tinand cont ca boxele sunt cumparate acum peste 5 ani, am luat in calcul si posibila defectare a acestora.

Aseara, in jurul orei 24, in timp ce eram la PC s-a auzit dintr-o data o pocnitura. Dupa cateva investigatii am descoperit ca detectorul de gaz (imagine) se arsese. L-am scos din priza in care era conectat non stop si am revenit la pc, unde am observat ca bazaitul disparuse.

Daca intampinati vreodata o problema similara, luati in considerare si ceilalti consumatori conectati la instalatia de energie electrica a casei. Se prea poate ca unul dintre ei sa cauzeze problema.

Numai bine!:EWBTE:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.