Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cand intru pe forumul meu si vreau sa imi schimb avatarul, imi deschide o pagina noua si imi da eroarea "500 internal server error - nginx/1.8.0"
Au fost schimbate rezolutia si marimea la avatar si atasamente, plus schimbarea gradelor de forum (ciudat era ca gradele erau trecute de 2 ori, "administrator" si "qadministrator").

Am incercat si variante de pe net, sa schimb permisiunile folderelor si fisierelor din ftp, nimic nu a mers.

Daca vreau sa modific in Usergroup- gradul Administrator - modific datele la avatar si semnatura (rezolutie si marime) iar apoi dau apply, imi apare eroarea "500 internal server error".

Nu stiu ce sa mai fac.

Posted

Lasa mi link cu forumu s au cu skype ul tau . exact problema asta am avut.o si eu si nimeni nu mi a raspuns la topic dar pana la urma am reusit. Nu am laptopu' deschis ca iti spuneam exact unde e problema. Trebuie sa schimbi niste fisiere din FTTP ,daca te uiti in error.log care este in public.html o sa vezi exact de la ce ai acea eroare . lasa mi link s au skype.

Posted
On ‎5‎/‎19‎/‎2016 at 7:26 AM, RzC said:

Lasa mi link cu forumu s au cu skype ul tau . exact problema asta am avut.o si eu si nimeni nu mi a raspuns la topic dar pana la urma am reusit. Nu am laptopu' deschis ca iti spuneam exact unde e problema. Trebuie sa schimbi niste fisiere din FTTP ,daca te uiti in error.log care este in public.html o sa vezi exact de la ce ai acea eroare . lasa mi link s au skype.

Am intrebat la vodafone si din pacate nu statea in atributiile lor, ei doar spuneau unde trebuie sa intru sa adaug un domeniu dns.

Am dat si un search in folderul "/domains/raii.ro/public_html" si n-a gasit fisierul error.log.

Link forum: raii.ro/forum/

Posted

NGINX este serverul web pe care iti sunt gazduire tie fisierele/iti este gazduit site-ul.
500 Internal Server Error este un mesaj generic care ti se afiseaza in browser atunci cand serverul nu a fost in masura sa ofere mai multe detalii cu privire la cauza problemei sau localizarea acesteia.

Cauzele cele mai frecvente in care se intoarce eroarea 500 Internal Server Error sunt:

• erori legate de PHP sau scriptul/platforma folosita (pentru acestea ar trebui sa gasesti mai multe detalii in error_log)
  • permisiuni ale fisierelor sau directoarelor incorecte
  • reguli eronate scrise in fisierul .htaccess
  • se depasesc resursele/procesele simultane alocate contului de gazduire

Daca forumul a mers bine si nu ai facut nicio modificare iar eroarea a aparut "din senin" atunci trebuie sa iei legatura cu gazduirea, daca ai facut modificari (de la schimbari de tema pana la instalarea de hook-uri/plugin-uri sau alte modificari manuale sau modificari ale setarilor forumului - din ACP) atunci cel mai probabil eroarea este cauzata de una sau mai multe dintre aceste schimbari.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Mai jos ar fi ".htacces".

public_html - permisiune 777

forum - permisiune 755  / fisierele din folder - permisiune 644

# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>

# END WordPress
Redirect 301 /forums http://raii.ro/forum

Spatiul care-l are domeniul:

bNGU0sw.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.