dexter69 Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Salutare PCT , am adaugat la forumul meu un shoutbox , se instaleaza frumos , nicio problema , dar pica forumu , apare pagina alba cand intru pe el . Am inteles ca este o problema legata de pagina in care este setat , adica trebuie setat pe o pagina anume , cum este indexul sau pagina cu membrii . Daca este asa va rog sa imi spuneti cum , daca nu e asa spuneti-mi ce este si cum pot rezolva , tin sa mentionez ca din 100 de shoutboxuri adaugate este singur care a mers pana la capat(aproape) si la cerut tot aici pe site . Multumesc anticipat.
+Gorkem Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Salut, Urmează acest tutorial pentru instalarea shoutbox-ului apoi revino cu un reply
dexter69 Posted May 19, 2016 Author Report Posted May 19, 2016 imi poti da tu un link de unde sa-l iau pe acela?pentru ca imi cere bani.
dexter69 Posted May 19, 2016 Author Report Posted May 19, 2016 Multam pentru acest shoutbox , inteleg ceva din el , celalalt era scris in poloneza. Tot nu merge , cand il instalez si dau refresh la forum imi apare pagina alba . Mentionez ca forumul e pe versiunea 3.4.9.
+Gorkem Posted May 19, 2016 Report Posted May 19, 2016 Intră în AdminCP > Look & Feel > Look & Feel > Template Tools Recache Skin Sets - Select a skin set < All Skin Sets > ==> Recache Skin Sets (apeși pe buton, aștepți să termine, durează ceva) Rebuild Master Skin Data - Rebuild HTML - Rebuild CSS - Rebuild Replacements ==> Rebuild (apeși pe buton) Nu sunt sigur va funcționa... încearcă și spune-mi...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now