Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Singur in sesiune GTA 5 Online?

Posted

Nu garantez că asta ar fii sigur problema, dar contul tău de PSN e setat pe România? Dacă da, schimbă-l pe North America. Sony nu prea oferă suport pentru România.

Posted (edited)

Incerc imd, revin cu edit ! 

EDIT1: Dar inainte aveam contu PSN pe romania si intram cu mai multi... dar acm nu.. in fine revin cu alt edit :)

Edited by Swepy
Posted

La fel și eu, inițial l-am făcut pe România, dar când intram pe PS Store, mereu îmi zicea că țara selectată nu are suport pentru magazinul PS3 (sau ceva de genul).

Posted

Scuze că nu am răspuns mai devreme, lucrez și nu am destul timp liber să mai intru pe forum.

Din câte am citit pe net, văd că acum nu se mai poate schimba țara pe contul de PSN. Eu am schimbat-o acum 2 ani, poate 3, nu-mi aduc aminte exact.

Încearcă să nu joci pe Wi-Fi, toți producătorii de jocuri recomandă o conexiune pe fir pentru multiplayer.

Posted

Se găsesc de cumpărat, sunt foarte ieftine. Un cablu de 5 metri cred că te ajunge puțin peste 20 de lei. Eu așa mi-am cumpărat unul și nu mai am nici o problemă legată de multiplayer și surf pe net în general. Pe Wi-Fi avea momente în care nici măcar nu putea să sincronizeze trofeele care le am pe cont.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.