Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut PCT ! Vreau sa ma ajutati si pe mine sa configurez hook-ul "Group Color on User Links" , ca atunci cand dau copy-paste la un nume si il adaug in chat gen"@Nume" , "Nume" sa apara cu, culoarea gradului memberului respectiv.

Cam asa ceva: U9n4PW7.png

Multumesc.

Edited by Kristi Kristiann Daniczi

Posted

Chestia asta nu se editeaza prin hooku-l ala , hooku-l ala ajuta sa apara numele colorat in functie de grad la topicuri , la shoutbox este deja pus.

Oricum sa faci chestia aia trebuie sa urmaresti pasii urmatori:

AdminCP > Other Apps > IPB Shoutbox > Settings > Global Configurations 

apoi te duci unde scrie ' @ User Name Formatting ' si in loc de '@{name}' scrii acolo '@'

Posted (edited)

Am gasit alta cale. Du-te la ADMINCP > LOOK & FEEL > LOOK & FEEL > ALEGE TEMA > TEMPLATES > SKIN_SHOUTBOX > SHOUT_ROW

si acolo editeaza asta :

<a href="#" class="at_member" data-store="{$d['members_display_name']}" title="{$this->lang->words['insert_name']}">@</a>&nbsp;

in asta :

[spoiler]<a href="#" class="at_member" data-store="[member={$d['members_display_name']}]" title="{$this->lang->words['insert_name']}"><span style="color:#000000"><b>@</b></span></a>&nbsp;

Si daca vrei sa schimbi culoarea la arond , acolo unde scrie <span style=''color:#00000''><b>@</b></span

editeaza la ''color:#cod'' sau ''color:red'' , cum doresti tu. Nu uita ca daca vrei sa pui numele la culoare nu trebuie sa pui #.

Edited by © STALKER
  • Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

STALKER , eu zic ca esti in + :)) 

Deci : du-te in ACP->OtherApps->IPB Shoubox->Global-Configuration->La "@User name formatting " pui : @  , daca merge sa imi spui ;) daca nu gasesc alta metoda :P

Posted
33 minutes ago, Floy said:

STALKER , eu zic ca esti in + :)) 

Deci : du-te in ACP->OtherApps->IPB Shoubox->Global-Configuration->La "@User name formatting " pui : @  , daca merge sa imi spui ;) daca nu gasesc alta metoda :P

Salut,

Ceea ce spui tu aici este ca default si nu functioneaza.

ON: Eu zic sa lasi cum e, deoarece daca faci ceea ce ai in minte shoutbox-ul va deveni curcubeu.

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.