Jump to content

Solutie Alternativa Antivirusilor


site1

Recommended Posts

Windows Icebox ofera protectia perfecta a tuturor datelor din calculatorului Dvs. facand practic lipsita de sens activitatea virusilor, hakerilor sau viermilor informatici!

- Aveti protectia datelor din calculator: Un virus informatic sau chiar un hacker poate sa va afecteze prin atacarea sistemului de operare , dar si prin distrugerea unor informatii vitale pentru dvs. Daca sistemul se poate reface, in unele cazuri, prin formatarea calculatorului (ceea ce totusi necesita timp, rabdare si chiar bani) informatiile vitale nu vor mai fi recuperate niciodata integral. Prin Windows Icebox operatii ca atacuri ale virusilor, hackerilor, formatari ale sistemului de operare, stergeri ale fisierelor, directoarelor, modificari ale oricarui document realizate de persoane neautorizate nu vor avea absolut nici un efect asupra calculatorului , pentru a reveni la starea initiala fiind nevoie doar de un restart.

-Aveti protectia datelor strict confidentiale in zona secreta: cu ajutorul Icebox se poate administra o zona speciala(partitie secreta) potrivita pentru ascunderea unor fisiere sau directoare de a caror existenta nu doriti sa se afle, accesul la acestea fiind posibil doar prin intermediul interfetei de administare ; interfata de administrare poate fi accesata doar cu ajutorul cheii Icebox si parola.

-Aveti siguranta stergerii datelor strict confidentiale: se stie ca prin golirea ??€?

Link to comment
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.