Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,
După cum vedeţi şi în titlu , vând un cont de steam cu următoarele:

Level: 41
Jocuri: 115
Medalii: 28

Am de gând să vând acest cont deoarece doresc să mă las de lumea gamingului şi să mă axez pe alte lucruri mai importante.
Nu m-am gândit la un preţ fix însă aştept oferte prin mesaj privat pe forum sau add pe steam şi discutăm acolo.
Pentru cine nu are încredere sunt dispus să îl dau impreună cu mailul și țin să menționez că steam authenticator nu este activat.

Link: www.steamcommunity.com/id/sobolica

a lot of bla bla bla...

Posted
9 hours ago, Şhobo said:

Gandeste-te ca am jocurile Amnesia si Doorways + pe Go e rank mg2 + medalii unice.

La Amnesia a fost promotie si ai putut sa-l primesti gratis. Acum nu am de unde sa stiu daca e cumparat sau gratis, dar ai 0.7 ore in el deci cred ca e primit.

Posted

Aproape toate jocurile au fost cumparate inafara de cateva indie primite la giveaway'uri.

Inca mai am key-urile de la jocurile mai scumpe.

La CS:Go astea nu prea le vezi :)

cmb7Au4.png

a lot of bla bla bla...

Posted

si daca ai participat la dreamhack cluj napoca ce are? Oricum, nu stiu cine iti da 30 euro pe csgo,amnesia, doorways si cateva jocuri obscure indie dar vinde-l repede pana nu se razgandeste

• Upvote 1
Posted
1 hour ago, VladOcs said:

si daca ai participat la dreamhack cluj napoca ce are? Oricum, nu stiu cine iti da 30 euro pe csgo,amnesia, doorways si cateva jocuri obscure indie dar vinde-l repede pana nu se razgandeste

• gaby changed the title to Vand cont Steam nivel 41 cu jocuri
  • Alexandru C. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.