Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare . Mi-am schimbat tema la forum . As dorii sa imi spuneti ce pareri aveti despre tema si ce as mai putea schimba la ea xcp.ro 

Edited by P.R.O

Posted

Nu e tema de vina, ci numele si reputatia.

Comunitate inchisa ,redeschisa peste o zi, se schimba ownerii pe banda rulanta. Nu exista continuitate.

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Din pacatate eu am devenit principalul fondator si nu o sa se mai inchida . XCP / XtremeComunity Gaming . ( P-ul il excludem )

Comunitatea este deschisa de nici macar 1 luna . Se pot aduce modificari , etc dar na ... Avem nevoie de staff bun . Despre categorii se pot scoate cateva . Cele nefolositoare .

Posted

Nici tu nu stii ce e cu numele asta 

XCP / XtremeComunity Gaming . ( P-ul il excludem )

Cica P-ul il excludem...si inca ceva; esti sigur ca e xtremecommunity ? Vad ca pe forum e xtremezone.

a lot of bla bla bla...

Posted

in primu rand nu eu am facut domeniile . L-am lu-at de la andyn . Proprietarul unei firme de hosting . 

In 2 saptmani o sa schimbam numele in XtremeZone si nu va mai fi xcp . 

Da ... am incurcat . nu am fost atent la ce am scris . Nu prea are legatura xcp cu xtremezone dar el a zis sa fie o cale mai scurta . O sa se schimbe numele pana la urma

Posted

Daca te iei dupa Andyn nu faci nimic :))

Pun pariu ca daca vine Blue cu 2 promisiuni o da inapoi :)) + xtremehost e praf ca si hosting, am avut un server de cs, dimineata offline, seara pica 

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Posted

Nu mai e cum era inainte stai calm . Blue nu mai are treaba ca nu ii permit eu . Vreau sa fac o comunitate mare si o reusesc . Asta mi-am propus . 

Pareri despre tema ?

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.