Jump to content

S-a incheiat saptamana tehnologiei din Bucuresti


Alexandru C.

Recommended Posts

Saptamana trecuta a avut loc Bucharest Technology Week 2016, un eveniment cu foarte multa tehnologie unde puteai sa participi sau sa vizitezi exponatele din Piata George Enescu. Peste 13.500 de persoane au fost prezenti la eveniment.

Au avut loc multe workshop-uri, conferinte de presa si s-au prezentat tehnologii de viitor. Invitatul de onoare a fost Marius Bostan, Ministrul Telecomuncatiilor si Societatii Informationale. La eveniment au fost 30 de organizatori si s-au realizat peste 40 de evenimente in tot orasul.

13301381_1726456464279722_498248873803890027_o

Au avut loc discutii si prezentari despre impactul tehnologiei in diferite domenii precum: Arta, Tehnologie si inovatie in industria culturala si rolul tehnologie in educatie. Workshop-uri pentru profesionisti, seminarii pentru antreprenori si prezentari de proiecte realizate de elevi sau studenti.

Pentru public au fost evenimente interesante, workshop-uri de printare 3D, pasi in programarea software sau workshop de robotica. Pe langa asta, 25 de speakeri locali si internationali au fost pentru a discuta despre rolul tehnologiei in business. La un hotel din apropiere s-au tinut conferinte de presa (Innovation Summit, Brands+Tech Summit, Enterpreise IT Summit si Java Dev Summit) unde managerii de top din companiile romanesti au dezbatut cateva subiecte profunde.
 

Cei care au trecut prin Piata George Enescu au putut testa drone, roboti, masini electrice (Tesla, BMW, Renault, Toyota, Nissan, Ford, VW, Audi). Am putut vedea un caine robot capabil sa reactioneze la comenzi vocale (Zoomer ii spune), roboti care dansau in sincron.

Evident, s-a disuctat si despre casele si orasele inteligente. Pentru ca acolo ne indreptam. Urmatorul astfel de eveniment va avea loc anul viitor in luna mai. Dar pana atunci poti merge la Internet and Mobile World de la Romexpo din data de 5-6 octombrie.

 

 a lot of bla bla bla...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.