Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor am si eu o mare mare problema.. am de facut un proiect pentru scoala si ca de obicei am lasat totul pe ultima suta de metri si de accea am nevoie de ajutorul vostru.

Cine imi poate lasa un link de download pentru un microsoft office 2010 +  care sa fie free sau care necesita key dar sa aiba si key-ul poate sa fie si trial de 30 zile dar sa mearga..

Am nevoie sa scriu niste documente in word si surpiza marea mi-a fost cand am vazut ca word-ul care il aveam in pc se ''bulise'' si am fost nevoit sa il sterg..Eu am cautat cca 4 ore pe net dar nu am gasit nici macar un link bun de download pentru ce vreau eu..

Multumesc.

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

Posted

Nu recomand să descarci astfel de programe care apar free ”de pe net” din motive evidente.Nu ai cont pe FileList, sau cunoștințe care să aibă?

Posted
9 hours ago, Artanis said:

Nu recomand să descarci astfel de programe care apar free ”de pe net” din motive evidente.Nu ai cont pe FileList, sau cunoștințe care să aibă?

da am cont si pe filelist dar nu am vrut sa descarc deoarece are peste 3gb si eram presat de timp (trebuia sa plec) si nu apucam sa fac nimic...

7 hours ago, VladOcs said:

pacat ca te arunci asa degeaba.... in primul rand pentru a descarca trebuie sa ai cont, apoi sa te conectezi si in al doilea rand trialul este pentru 30 zile dar nu poti descarca nimic pana nu bagi contul bancar pentru a cumpara produsul... mai exact prima luna este gratis iar dupa trebuie sa ai bani pe card sa il ai in continuare

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

• gaby changed the title to Microsoft Office 2010 trial 30 de zile?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.