Jump to content

Recommended Posts

Posted

Teclast Tbook 11 este o tableta de tip 2 in 1 care dispune de specificatii hardware excelente si adopta un design extrem de atractiv.

1463479297275637.jpg
Teclast Tbook 11 ascunde sub „capota” procesorul quad-core  Intel Cherry Trail Z8300 tactat la 1.44 GHz, GPU Intel HD, 4 GB de memorie RAM si 64 de GB spatiu de stocare intern, care poate fi extins prin intermediul slotului de card microSD, cu maxim 128 de GB.

Acest convertibil este dual-boot, asadar ruleaza atat android 5.1 Lollipop cat si cea mai recenta versiune de windows, in speta Windows 10.

Teclast Tbook 11 este echipat cu un superb display IPS care este produs de catre Samsung iar acesta masoara 10.6 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli.

1459473132171611.jpg
Atat camera foto principala cat si camera foto secundara sunt destul de modeste si dispun de cate 2 MP.

Carcasa acestui convertibil este realizata in totalitate din policarbonat iar finisajele par sa fie de buna calitate.

P.S. Pe aceasta tableta laptop se pot juca jocuri gen CS:GO sau League of legends :)

Posted
3 minutes ago, wapmaster13 said:

si adopta un design extrem de atractiv.

Arata ca un model esuat din sectia cu rebuturi de la apple

Posted
13 hours ago, VladOcs said:

Arata ca un model esuat din sectia cu rebuturi de la apple

Nu poti sa compari Teclast cu Apple :) Dar daca te uiti la cateva reviewuri pe YT,o sa vezi ca nu e chiar asa rea cum spui tu :P

Posted
On 6/18/2016 at 8:40 PM, VladOcs said:

Nu ma legam de performanta, ci de design.E clar copiat dupa ipad + detalii ingrozitoare pe spate

Asta e secolul copiilor,nu prea ai ce face :) Toate seamana intra ele :))

• Moderators
Posted
On 6/18/2016 at 8:40 PM, VladOcs said:

Nu ma legam de performanta, ci de design.E clar copiat dupa ipad + detalii ingrozitoare pe spate

Eu nu văd nimic copiat după iPad.

• Upvote 1
Posted
16 hours ago, Courage said:

Eu nu văd nimic copiat după iPad.

Fiecare dintre noi vedem cu ochi diferiti anumite deviceuri. Eu cand am spus ca iphone 6s plus incepe sa semene cu samsung,toata lumea s-a luat de mine :)) Dar eu inca imi sustin parerea

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.