Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca sunteti fani ai jocurilor puzzle, cel mai probabil ati jucat deja Limbo, si l-ati apreciat. Pentru a starni putina valva in jurul acestui titlu si in special in jurul succesorului lui, Inside, ce urmeaza a fi lansat pe 29 iunie 2016, studioul PlayDead s-a decis sa ofere jocul Limbo gratuit pe Steam, pana pe data de 22 iunie inclusiv (astazi este ultima zi).

Tot ce trebuie sa faceti pentru a obtine jocul gratuit este sa aveti un cont de Steam, sa vizitati pagina jocului: http://store.steampowered.com/app/48000/ si sa apasati butonul Install Game. Jocul va fi activat si va ramane in contul vostru (Library) pentru totdeauna.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Am aprofitat și eu, de curiozitate l-am instalat să vad ce e de el și mi se pare drăguț chiar dacă e cam "dark", seamănă foarte mult cu Unravel.

a lot of bla bla bla...

Posted
On ‎6‎/‎22‎/‎2016 at 4:23 PM, gaby said:

Yep, seamana cu Unravel, doar ca acesta a fost lansat cu mult dupa Limbo :P.

Credeam că Limbo a vrut să facă ceva gen Unravel însă e invers. Oricum, Știu că la Unravel s-a lucrat 2 anișori. (păcat că nu a apărut pe steam).

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.