Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted
23 hours ago, Ruby said:

Forumul are activitate 0 fara botii care ii ai , in rest tema cat de cat frumoasa..

Probabil pentru ca toti care posteaza in zona asta au plecat dintr-o comunitate, sunt aceeasi oameni, dar dupa certuri si diferente de opinie fiecare a incercat sa faca ceva pe cont propriu, dorind sa aiba grad/rank etc.. Asta se intampla cand sunt zeci de comunitati activand pe aceeasi nisa.

Pana la urma aceasta este o categorie de design unde iti dai cu parearea despre design ul unui site/forum/etc..

Website Design & Website Review inseamna altceva. Ma uit cum postati toti care mai de care, dupa cum crede fiecare ca ar trebui sa arate in conceptia lui, nu cum ar trebui sa fie construit in functie de tema, scop etc.

Website design e o parte din categorie, cealalta e website review, care include si altele, printre care activitatea de pe site, content-ul, personalitati, etc.

Posted
1 minute ago, Dan O. said:

Probabil pentru ca toti care posteaza in zona asta au plecat dintr-o comunitate, sunt aceeasi oameni, dar dupa certuri si diferente de opinie fiecare a incercat sa faca ceva pe cont propriu, dorind sa aiba grad/rank etc.. Asta se intampla cand sunt zeci de comunitati activand pe aceeasi nisa.

Momentan eu sunt pe o comunitate de vreo 2 ani , insa mi-am spus parerea despre forum ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.