Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trojenii mai puternici nici macar nu ii vede, direct iti infesteaza pc-ul. Am folosit la mine la serviciu si am avut probleme din cauza lui...:(.

Si eu folosesc tot de la microsoft, mai exact:   Microsoft Security Essentials

" N-am, pleacă ! "

• gaby changed the title to Antivirusul 360 security este bun?
Posted

Iti recomand sa nu instalezi antivirus. Cauta niste tutoriale pe internet despre cum sa iti scoti virusii singur! 

Si sa stii care si ce fel de virus exista. Cum sa verifici un fisier .exe .scr etc daca este sau nu un virus!

PS: Am avut mari probleme cu anti virusii in trecut, dar am stat si am facut research despre toti virusii care exista. de la troieni pana la ransomware! Si acum nu mai am nici o problema.

Pe Android e super simplu sa iti dai seama care sunt si care nu sunt virusi! Te uiti la permisiile cerute de aplicatie cand o instalezi!

Posted
1 hour ago, Daniel said:

Iti recomand sa nu instalezi antivirus. Cauta niste tutoriale pe internet despre cum sa iti scoti virusii singur! 

Si sa stii care si ce fel de virus exista. Cum sa verifici un fisier .exe .scr etc daca este sau nu un virus!

PS: Am avut mari probleme cu anti virusii in trecut, dar am stat si am facut research despre toti virusii care exista. de la troieni pana la ransomware! Si acum nu mai am nici o problema.

Pe Android e super simplu sa iti dai seama care sunt si care nu sunt virusi! Te uiti la permisiile cerute de aplicatie cand o instalezi!

ne poti lasa si noua cateva tutoriale?

Posted

Un virus pe care deja il ai pe sistem e greu de scos. El poate sa infecteze alte executabile. Tu scoti ala initial, dar tot probleme ai pentru ca executabile de la alte programe au fost infectate.

Si daca e asa usor de vazut 'ce e' si 'ce nu e' virus, de ce firmele investesc milioane de euro si tot nu sunt 100% safe?

love is a verb
Love is a doing word

Posted
52 minutes ago, Alex XD said:

Parerea mea mai bine nu-l instala din cate am inteles de la uni prieteni cauzeaza lag si nu vede niciun virus.

Mai bine folosește tu un PC fără antivirus și descurcă-te la scos toate fișierele infectate. Dacă e să te iei după toți, nici măcar Windows nu ar trebui să ai pe calculator.

Posted (edited)
34 minutes ago, Artanis said:

Mai bine folosește tu un PC fără antivirus și descurcă-te la scos toate fișierele infectate. Dacă e să te iei după toți, nici măcar Windows nu ar trebui să ai pe calculator.

Baiatu se refera la 360 security pentru android nu pentru windows.

Edited by Alex XD
Posted

Chiar și așa, aplicațiile se optimizează în funcție de telefon. Antivirusul rulează la fel de bine pe un telefon cu 512 MB RAM, așa cum rulează pe unul cu 1 GB RAM.

Posted

Oh... se pare ca si eu tot la pc ma refeream... sorry :( nu am fost atent. 

Pentru android iti recomand AVG sau Clean Master phone boot

" N-am, pleacă ! "

Posted
On 6/29/2016 at 0:03 PM, Daniel said:

Ca idee, ala nu e virus cand iti cere permisiunea sa faca ceva si tu ii acorzi acea permisiune. Virus e ala care face ceva fara sa aibe acea permisiune.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.