Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am o problema, detin un laptop Toshiba Satellite L50D de vara trecuta. De acum doua luni a inceput sa se restarteze singur.

De exemplu, cand sunt in mijlocul jocului se restarteaza, stie cineva despre ce este vorba?

Multumesc frumos!

Posted

Folosește AIDA64 Extreme (îl găsești aici, e trial 30 de zile). Instalează-l, fă un stres test la absolut toate componentele și vezi dacă se restartează singur după un timp. Dacă da, probabil e din cauză că se încinge prea tare și trebuie curățat, schimbat pastă termoconductoare.

Dar mai întâi, vezi ce temperaturi are când nu rulezi nimic pe el. Folosești cooler pentru laptop?

Posted

Ok, am o problema, cand nu imi ruleaza nimic are intre 50-55°C iar cand am facut un stability test imi urca pana la 65 °C in sus,care crezi ca e problema?

Posted

Lasă programul să ruleze cel puțin o oră, să vezi dacă se restartează singur.

Ți se restarta doar când te jucai? Dacă stă degeaba, nu ți se restartează, sau dacă lucrezi în Office, stai pe net (Youtube, Facebook etc).

Dacă are 50-55 de grade în idle, nu e prea bine. Cumpără-i un cooler, instalează-i-l și apoi punete pe jucat să vezi dacă face la fel. Eventual, să-l duci la un service să-l desfacă și să-l curețe + schimbat pastă termoconductoare.

Posted

Ok, o sa il las o ora.

Da, mi se restarteaza si cand nu fac nimic si cand ma joc.

In legatura cu cooler-ul m-am gandit la Deepcool Multi Core X6, daca stii variante mai bune de coolere, poti sa mi le spui? :)

• gaby changed the title to Problema restartare Laptop Toshiba Satellite L50D
Posted

E foarte bun cel ales de tine. În mare, dacă se întâmplă să te răzgândești, caută orice cooler care are peste 1600 RPM și, evident, să fie pe mărimea laptop-ului tău.

Legat de restartare... a fost reformatat vreodată laptop-ul? Încearcă să reinstalezi ori Windows-ul, ori driverele. Poate are unul din drivere vreun conflict cu vreun program instalat de tine. Ar putea fi vorba chiar și de un virus. Ar putea fi vorba chiar și de mizerie, poate pur și simplu trebuie desfăcut și curățat... cauzele pot fi multe. Dacă mai are garanție, ia legătura cu magazinul de unde l-ai cumpărat și explică-le și lor situația.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.