Jump to content

Problema incarcare continua Windows update

Husky.

Recommended Posts

Salut , cand ma duc la windows update si dau la checking for updates , se incarca incontinuu , oircat l-as lasa nu imi apare nimic , iar daca dau restart la pc si ma duc iar la windows update imi zice "No update avabile" , dar eu ar trebui sa pot da update .Stie cineva ce trebuie sa fac sa pot da si eu update la drivere?

Caută driverele direct pe siteul oficial al producătorului la care ai componentele. Tu vrei să faci update la Windows, de fapt, sau la drivere?

De obicei, durează ceva până găsește o actualizare, dar nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute. Când nu găsește, îți afișează un mesaj de genul ”Your driver is already up to date.”

• Upvote 1

54 minutes ago, Artanis said:

Caută driverele direct pe siteul oficial al producătorului la care ai componentele. Tu vrei să faci update la Windows, de fapt, sau la drivere?

De obicei, durează ceva până găsește o actualizare, dar nu ar trebui să dureze mai mult de 5 minute. Când nu găsește, îți afișează un mesaj de genul ”Your driver is already up to date.”

Pana la urma am reusit sa le instalez , dar nu de acolo.Imi aparea la shut down ca daca opresc pc-ul imi face update-urile si de acum am dat update.Si eu voiam update la drivere nu la windows.Oricum multumesc frumos pentru implicare.

Cele de la Windows durează chiar și mai mult de 20 de minute să le caute + instalarea lor durează în funcție de numărul de actualizări găsite.

Ca să cauți drivere la componente trebuie să mergi în Device Manager, care e în Control Panel sau click dreapta pe ”My Computer” - ”Properties” - ”Device Manager”. Acolo cauți componenta care vrei să o actualizezi, click dreapta pe ea și selectezi ”Driver Update” (sau ”Update driver...”, nu mai știu exact cum apare).

• Upvote 2