Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Ma numesc Laurentiu si am nevoie de putin ajutor. Am instalat Applications System am facut tot ce trebuia a mers si m am gandit sa il traduc in romana adica gen sa pun aplica nu Apply Now!. Dar nu a mers am incercat sa il reistalez dar tot in engleza scria. Am stat ce am stat am vrut sa il las asa dar nu imi aparea grupurile sa aplic. Am reistalat am ster tot iar acum imi da aceasta erroare " Fatal error: Call to a member function home() on a non-object in /home/onewars/public_html/forum/admin/applications_addon/other/groupjoin/modules_public/view/view.php on line 133

Multumesc anticipat! sper sa gasiti o solutie. Si daca o gasiti sa imi spuneti cum pot sa il traduc sau daca il aveti voi tradus e foarte bine.

Posted

Incearca sa ii dai  recache la tema,cat despre modificarea numelui intri in acp->other apps si dai edit la application system si ii pui ce nume doresti

Posted

Nu a mers. Si nu ma refer la numele de la aplicatie ma refere am atunci cand dau sa aplic sa arate "Aplica" nu "Apply Now!". Alte metode

Posted

Nu gasesc nimic in globaltaeplate sau in template ul lui. In schimb am gasit un fisier .xml cu toate aceste dar cand am modificat si am uploadat nu a mers tot in engleza scrie

Posted

Am rezolvat! Se apre ca trebuie sa astepti oleaca nupa ce ai instalat acest mod. Si am si tradus. Multumesc pentru deranj!

Puteti da T/C

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.