Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor ,

Eu am 2 mici probleme care poate nu necesita cine stie ce cunostiinte ,dar eu sunt nou in lumea comunitatilor si nu ma pricep...as dorii sa ma indrumati sa rezolv urmatoarele 2 mici probleme :

1.Cum fac sa sterg/editez ce este in ovalul din dreapta urmatoarei imagini : http://imgur.com/a/0kvyy 

2.Cum sterg acest banner banuiesc ca este de la sfarsitul forumului , uitati si o imagine sa vedeti : http://imgur.com/a/2qRGN

Multumesc ! 

Posted

1. În boardIndextemplate cu ctrl+f caută temă creată,  şi stergi. Daca nu găsesti acolo, mai sus ai edit replacements si cauta acolo skinlink si trebuie sa fie pe acolo.

2. Ala e footer-ul. Nu ai cum sa il stergi, ori modifici toate reclamele de acolo pentru forumul tau, ori iei un footer de la alta tema si il pui. Footerul il găsesti in boardindextemplate, cauti cu ctrl+f FOOTER

• Upvote 1
Posted
1 hour ago, Şucăr said:

1. În boardIndextemplate cu ctrl+f caută temă creată,  şi stergi. Daca nu găsesti acolo, mai sus ai edit replacements si cauta acolo skinlink si trebuie sa fie pe acolo.

2. Ala e footer-ul. Nu ai cum sa il stergi, ori modifici toate reclamele de acolo pentru forumul tau, ori iei un footer de la alta tema si il pui. Footerul il găsesti in boardindextemplate, cauti cu ctrl+f FOOTER

Mersii de ajutor ,am schimbat footerul si totul e ok acum ....

Apropo nu boardindextemplate trebuia sa caut ,ci in globaltemplate ,dar tu ai toate meritele...

ms mult si bafta

se poate da t/c

Posted
2 hours ago, BigFoot =))) said:

Mersii de ajutor ,am schimbat footerul si totul e ok acum ....

Apropo nu boardindextemplate trebuia sa caut ,ci in globaltemplate ,dar tu ai toate meritele...

ms mult si bafta

se poate da t/c

Oh, scuze, oboseala isi face apariția.:AreYouSerious:

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.