+JuNNNNkie Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Salut vreau sa creez un forum gratis dar pe cate siteuri am facut niciunul nu merge doar pe forumgratuit.ro dar ala nu e IPB Am cautat si aici pe forum topicuri legata de forum free dar tot acele raspunsuri poate ma ajuta si pe mine careva! Dau +1
Alex.P Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 Nu o sa gasesti,doar daca iti faci la hostinger cu un domeniu tk,dar problema este ca nu va tine Singura platforma pe care o vei gasii la forum gratuit va fii phpbb
+Micul`wji Posted July 22, 2016 Report Posted July 22, 2016 cel mai bun si mai fiabil este forumgratuit.ro deoarece se poate personaliza in proportie de 100% cam asa arata un remake ipb facut de mine dar este facut in proportie de 50% mai am foarte mult de lucrat... 1 - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Snk Love Posted July 25, 2016 Report Posted July 25, 2016 iti dau eu forum . da-mi un pm e hostat pe 2 luni nu-l mai folosesc . e domeniu tk cu gaazduire cumparata 1
+Şucăr Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 Singurul forum gratuit, platformă IPB, e de la hostinger
+Micul`wji Posted July 26, 2016 Report Posted July 26, 2016 2 hours ago, Şucăr said: Singurul forum gratuit, platformă IPB, e de la hostinger si păcat că hostinger nu accepta IPB - Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți ! Albert Einstein
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now