Husky. Posted July 27, 2016 Report Posted July 27, 2016 Salut , am o problema la legenda , imi arata members group dar nu imi arata members online . De la ce poate fii ? http://imgur.com/FoTRfij
+Şucăr Posted July 27, 2016 Report Posted July 27, 2016 1 hour ago, JuNNNNkie said: Ai instalat Member Online Today? nu are treabă. AdminCP -> Look & Feel -> Template tools -> Recache skin set -> Alege tema -> şi dă recache. 1
Husky. Posted July 27, 2016 Author Report Posted July 27, 2016 4 minutes ago, Şucăr said: nu are treabă. AdminCP -> Look & Feel -> Template tools -> Recache skin set -> Alege tema -> şi dă recache. Nu merge , am incercat pe toate temele de acolo si pe niciuna nu se vede.
+Şucăr Posted July 27, 2016 Report Posted July 27, 2016 te-ai uitat prin setările grupurilor? manage members groups - alege grupul ( în care eşti tu ) - dai pe editează - tab-ul " Forum " - şi vezi la Viewing online list? să fie bifat Yes. dacă nu merge nici asta n-am habar ce are. 1
Husky. Posted July 27, 2016 Author Report Posted July 27, 2016 2 hours ago, Şucăr said: te-ai uitat prin setările grupurilor? manage members groups - alege grupul ( în care eşti tu ) - dai pe editează - tab-ul " Forum " - şi vezi la Viewing online list? să fie bifat Yes. dacă nu merge nici asta n-am habar ce are. Da , este bifat "Yes" la toate grupurile..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now