Jump to content

Recommended Posts

Posted

Umblam aiurea pe YouTube și am dat peste una din ”comorile” românești, de pe timpurile când se făceau comedii adevărate. Care ați prins aceste episoade la TV? :) 

Să nu mai zic de ”Leana și Costel”...

Posted (edited)

epice rau frate , ma uitam la un timp cand i-am descoperit pe yt la toate videoclipurile , mai mult mi-au placut doar cele cu Garcea , nu sunt fan Leana si Costel.

Edited by Husky.
  • Moderators
Posted

Probabil ..cine..cine isi mai aduce aminte...
Sau, va mai aduceti aminte ? Cine a prins aceste episoade la TV ?

Nu sunt as, dar suna urat spus. Plus ca ma asteptam ca cineva, care (vezi cum l-am folosit aici ?) isi aduce aminte de Vacanta Mare, totusi sa fie din alta liga, nu cea a mucosilor kare scriu ka ki kum ar vb in klingoniana.

On topic: eu am avut casete cu ei, inregistrate la showuri. Cu mult inainte de fenomenul Garcea, deci ma incadrez in 'care isi mai aduce aminte de Garcea' ? :troll:

• Haha 1
Posted

Nu ştiu ce am zis sau am făcut să te supăr în halul acesta, pur şi simplu m-a cuprins nostalgia. :)) Eu consider că m-am exprimat corect şi nu e vina mea "k sunt dăjtea de vb aşea, boss". Ăştia îl au pe Bendeac (şi nu numai), toți îl imită pentru că se coboară la nivelul ălora de-i promovează.

Şi da, mă refeream în mare la tot ce ține de "Vacanța Mare", ei mai făceau şi show-uri live, un fel de standup (asta pe vremea când aveau farmec şi glume bune în carnețel).

EDIT: am schimbat titlul să fie pe placul tuturor.

• 2 weeks later...
  • 2 years later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.