Kenvelo Posted August 3, 2016 Report Posted August 3, 2016 Buna ziua PCT as dor niste iconite pentru forum cum ar fii: RESPINS TOPIC CLOSED ACCEPTAT PRO CONTRA WELCOME BUN VENIT Sub ele sa scrii CsRullz.tk < Ceva asemanator cu
+JuNNNNkie Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 8 hours ago, BrB said: Doamne ce plagiatori de copii ... Aşa vb de parca tu le-ai inventat 21 hours ago, Kenvelo said: Buna ziua PCT as dor niste iconite pentru forum cum ar fii: RESPINS TOPIC CLOSED ACCEPTAT PRO CONTRA WELCOME BUN VENIT Sub ele sa scrii CsRullz.tk < Ceva asemanator cu is gata facute doar ca a trebuit sa plec si maine cand ajung acasa le urc si las link ul aici
BrB Posted August 4, 2016 Report Posted August 4, 2016 Nu ma nene ca eu am inventat dar cand imi copie si scrisul . E chiar de rasul rasului ..
+JuNNNNkie Posted August 5, 2016 Report Posted August 5, 2016 On 04.08.2016 at 0:51 AM, Kenvelo said: Buna ziua PCT as dor niste iconite pentru forum cum ar fii: RESPINS TOPIC CLOSED ACCEPTAT PRO CONTRA WELCOME BUN VENIT Sub ele sa scrii CsRullz.tk < Ceva asemanator cu Dai pe Slow Download si daca apar reclame le dai x si iar dai se va descarca sigur! http://www.megafileupload.com/7i2d/Iconite_Forum.rar
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now