Jump to content

Instalarea aplicatiilor pentru iPhone 4 cu iOS 7 fara appstore


blackul2005

Recommended Posts

Salut!

Dupa cum unii ati observat, Unii dezvoltatori, printre care si Google au incetat suportul pentru unele aplicatii precum: Viber si Youtube etc.

Eu inca mai folosesc iPhone 4, si am backup-uri de la cateva aplicatii si jocuri :). Le puteti instala fara appstore cu acest program.

Dupa ce ati instalat programul mentionat mai sus, conectati telefonul la pc prin cablu usb si apasati pe "Reauthorization". Asteptati pana este gata, o sa va apara asta.

Acum, descarcati asta si dezarhivati-o oriunde va este comod si la indemana. Acum dati click aici, apoi selectati aplicatia/aplicatiile,asteptati pana sarcina este gata, aplicatia s-a instalat cu succes.

Puteti face si back in doua moduri:

1. Fie selectati optiunea "backup program". Aceasta optiune iti face backup doar kit-urilor de instalare fara documente salvate.

2. Fie selectati opriunea "backup program and documents". Aceasta optiune salveaza pe langa kit-ul de instalare si documentele acestuia (de exemplu progresul unui joc, contul si parola cu care v-ati logat in aplicatia facebook sau messenger). Nu recomand nimanui aceasta metoda decat o foloseste doar pe propriul telefon, daca vrei sa distribui alte kit-uri de instalare, altele decat ce gasiti in arhiva, va rog sa folositi optiunea "backup program". Adica ceva de genul asta.

Acest program este capabil si sa importe/exporte poze, muzica, playlist-uri, contacte, rington-uri etc. Il recomand cu caldura. Este actualizat odata la doua-trei saptamani si mi se pare genial. Nu necesita jailbreak. Programul instaleaza pe telefon automat la prima conectare cu telefonul aplicatia numita "vShare SE", cu ea puteti instala alte aplicatii/jocuri gratis, inclusiv cele cu plata din appstore.

Daca aveti cumva si alte aplicatii decat cele din arhiva asta, faceti-le un backup, uploadati-le, lasati link-urile aici, o sa actualizez topicul :).

Descarcati de aici kit-urile aplicatiilor. O sa observati ca arhiva este destul de mare, de ce? Pentru ca mi-am permis sa adaug bonus cateva jocuri, va las sa descoperiti. Enjoy!

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.