Jump to content

Recommended Posts

Posted

Comunitatea PAWN-TEAM Romania a fost creata pe data de 05 May 2013 cu scopul de ava oferii o gama larga de tutoriale in limba romana facute special pentru incepatori. Acolo aveti baza, tot ce trebuie sa stiti despre programare (la general) si despre MySQL.in acelasi timp oferim si support de calitate si rapid.

Ce ofera: Pawn-Team Romania

Tutorial samp, tutoriale scripting samp, sa-mp, SA:MP, tutorial samp, Servere SAMP Romanesti, Servere samp, servare samp, coduri samp, hack samp, download gta samp, gta san andreas, gta san andreas multiplayer, id culori samp, linkmania samp, comenzi admin samp, skin samp id, servere sam stunt, samp skins id, vehicle id samp, pawn, c++, php, scripting, programare, joaca gratuit samp, online

Am preluat acest proiect (de 1 an si ceva) de la  Gabriel™ cu scopul de a-l duce cat de sus posibil si pentru a va oferi seriozitate si profesionalism.
Website: http://pawn-team.ro

zaJu9WA.png
EJ1yrGf.png
RIp8157.png
nsv6wUN.png

Topic View:
Cij2hsP.png

Posted
27 minutes ago, FizZle#Haarp said:

Deci tu de un an si ceva ai doar 91 de membrii si 200 de posturi ?

Dar ma rog , bafta cu proiectul .

am schimbat multe din ea. Adica au fost wipe-uri. Si de 4 zile am instalat ips-ul de asta am dat si wipe.

Posted (edited)
3 hours ago, Gabriel™ said:

Domeniul a fost al meu   Gabriel™  din 2013 si ulterior oferit lui s4uriK

asa ca nu vad unde ar fii Copia? poate doar la Design dar nici decum la idee tematica si restul....

Succes s4uriK :drinks:

Mersi.

2 hours ago, Alexandru C. said:

http://pawno.ro/

E identic. Lucreaza la ceva diferit si nou.

E identic la design. As face ceva diferit dar drept sa-ti spun imi place foarte mult acel design.

Edited by s4uriK
  • Downvote 1
Posted
5 hours ago, s4uriK said:

Mersi.

E identic la design. As face ceva diferit dar drept sa-ti spun imi place foarte mult acel design.

Atunci nu o sa ai succes.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.