aNddd Posted August 23, 2016 Report Share Posted August 23, 2016 (edited) Salutare din nou. Am intampinat o alta problema astazi la forum .. Am vrut sa intru pe forum si nu-mi incarca pagina, ramane totul alb. Nu-mi da nici o eroare, nimic. M-am uitat in loguri, si mi-a dat pe la 9 dimineata o eroare la "CustomOfflinePage", l-am sters si tot asa ramane, nu-mi incarca pagina. Aseara cand am intrat ultima data pe forum, a mers, nu am avut nici o problema. Dar astazi cand am vrut sa intru nu mi-a mers si nu avea nimeni acces sa umble la forum. Imi spuneti va rog din ce cauza? Site: dark-snake.ro Edited August 23, 2016 by aNddd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aNddd Posted August 23, 2016 Author Report Share Posted August 23, 2016 Am rezolvat. Problema a fost ca am dat la fisierul public_html nu am avut permisiunile 750 . Puteti dat locked. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts