+JuNNNNkie Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Nu stiu daca postez la sectiunea potrivita dar astept niste pareri despre pagina mea de facebook despre curiozitati!! https://www.facebook.com/youarecurios/
Alexandru C. Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Imi place rau, nu glumesc, chiar sunt curios daca o sa te tii de ea, daca o sa o faci, iti asigur ca vei avea succes. Am dat like 1 a lot of bla bla bla...
+JuNNNNkie Posted August 23, 2016 Author Report Posted August 23, 2016 3 minutes ago, Alexandru C. said: Imi place rau, nu glumesc, chiar sunt curios daca o sa te tii de ea, daca o sa o faci, iti asigur ca vei avea succes. Am dat like Am mai avut o pagina despre muzica!! Dar trebuie foarte multa munca depusa sa o ridic!! Dar asta o sa devina mai ceva ca ArziGazu`! 1
Ștefan A. Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 Say no more. Te-au plagiat ăștia bă ! 1 Developer din 2015 | IPS Templates | Custom Apps | Hosting xodo.ro – proiecte smart pentru comunități de gaming PM me pentru colaborări
+JuNNNNkie Posted August 23, 2016 Author Report Posted August 23, 2016 7 minutes ago, Alex6ndru said: Say no more. Te-au plagiat ăștia bă ! Defapt de la ei am vectorul!! Am sa fac una de la 0 !!
Alexandru C. Posted August 23, 2016 Report Posted August 23, 2016 13 minutes ago, JuNNNNkie said: Defapt de la ei am vectorul!! Am sa fac una de la 0 !! Era ironic cand a spus ca te-ai copiat. Puteai sa folosesti imaginea pentru ca pe site-ul lor scrie clar FREE Vectors, insa nu e frumos sa te dai drept autor. a lot of bla bla bla...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now