Jah Khalib Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Salut PCT am si eu nevoie de ajutorul vostru cum schimb inconita asta http://prntscr.com/ch1v69 - din bara de sus la forum va rog frumos sa ma ajutati am incercat 1000 de metode si nu sa schimbat.
+Mixlight Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 te duci in FTP unde ai instalat si vezi ca e un fisier fiveicon.ico sau ceva de genul , sterge-o apoi iti iei imaginea ta care vrei sa apara si o redenumesti fiveicon.ico , si o pui pe host
Jah Khalib Posted September 12, 2016 Author Report Posted September 12, 2016 3 minutes ago, FizZle#Haarp said: te duci in FTP unde ai instalat si vezi ca e un fisier fiveicon.ico sau ceva de genul , sterge-o apoi iti iei imaginea ta care vrei sa apara si o redenumesti fiveicon.ico , si o pui pe host Tot nu sa schimbat..
Jah Khalib Posted September 12, 2016 Author Report Posted September 12, 2016 9 minutes ago, FizZle#Haarp said: sterge chache Tot nu merge ai skype ? da-mi te rog add krasnii6362
+JuNNNNkie Posted September 12, 2016 Report Posted September 12, 2016 Si mie tot asa mi-a facut ca nu s-a schimbat!! Dar dupa un timp mi-a aparut! Eu asa stiu ca se numeste favicon.ico
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now