Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari, zilele astea am intalnit doua personae cu ceva smartwatch-uri chinezesti sau "romanesti" aka E-Boda, Evolio, care pretindeau ca pot vorbi la ele, fara a fi nevoie de o conexiune intre smartphone si ceas. Ba chiar erau foarte fericite ca nu mai cara telefonul dupa ele, si ca acum poarta doar ceasul la mana, si pot apela si fi sunate fara batai de cap. Este adevarat? Se poate vorbi la ceas? Intr-adevar, am vazut ca exista ceasuri cu slot pentru cartel dar la modelele de top (Samsung, iWatch) stiu ca nu se poate vorbi. Se poate raspunde de pe ceas, dar nu si vorbi la ceas. Gresesc? Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Da, se poate. Cele de la E-Boda se cheamă ”SmartTime 200” și ”SmartTime 300”, ori le conectezi prin bluetooth, ori pui cartelă micro SIM pe ele. Au microfon și difuzor integrat + antenă 2G/3G, deci poți efectua apeluri sau trimite mesaje.

Posted
16 hours ago, Artanis said:

Da, se poate. Cele de la E-Boda se cheamă ”SmartTime 200” și ”SmartTime 300”, ori le conectezi prin bluetooth, ori pui cartelă micro SIM pe ele. Au microfon și difuzor integrat + antenă 2G/3G, deci poți efectua apeluri sau trimite mesaje.

Difuzor gen speaker nu ? Pai si daca vreau sa fac un hot-line cu cineva tre' sa ma auda tot orasu ? 

a lot of bla bla bla...

Posted
1 hour ago, Alexandru C. said:

Pai si daca vreau sa fac un hot-line cu cineva tre' sa ma auda tot orasu ?

Da, nu ai cum să stai cu el la ureche.

Și lasă să te audă, poate poate ți se alătură vreo gajică bună și faceți meserie împreună... :)) 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.