Senal Posted September 23, 2016 Report Posted September 23, 2016 Salutare PCT! Am si eu o problema, m-am pus sa editez o tema Deflection mai simpla si a aparut o problema cu pinned si aia de la Custom imaginea aia. Poate ma ajutati uitati o poza:
Alexandru Hum. Posted September 23, 2016 Report Posted September 23, 2016 Si care are fi problema cu pinned? .. DEVSupport - www.devsupport.ro
Senal Posted September 23, 2016 Author Report Posted September 23, 2016 Pai cum care ar fii problema? Nu arata cum arata inainte, daca stii tema Deflection cum arata acolo asa trebuia sa-mi arate si mie Faza-i ca am editat Topic si Replies si dupa a inceput sa-mi arate asa, la fel si la "Custom" care arata o linie dreapta in loc sa arate un patrat ceva gen.
Alexandru C. Posted September 24, 2016 Report Posted September 24, 2016 Ai postat la sectiunea gresita. Asta nu e un tutorial. #Mutat la sectiunea corespunzatoare. a lot of bla bla bla...
+JuNNNNkie Posted September 24, 2016 Report Posted September 24, 2016 Pai ma !! Dute pe un forum pe care butonu ala pinned e la fel cum iti place tie!! Click dreapta pe butonu Pin . Inspect Element . Si dai copy si il modifici cu ce ai tu in css. Is pe tell ca altfel ti-as fi dat direct
Senal Posted September 24, 2016 Author Report Posted September 24, 2016 1 hour ago, JuNNNNkie said: Pai ma !! Dute pe un forum pe care butonu ala pinned e la fel cum iti place tie!! Click dreapta pe butonu Pin . Inspect Element . Si dai copy si il modifici cu ce ai tu in css. Is pe tell ca altfel ti-as fi dat direct Nop, degeaba. Nu functioneaza am incercat
+JuNNNNkie Posted September 25, 2016 Report Posted September 25, 2016 17 hours ago, Senal said: Nop, degeaba. Nu functioneaza am incercat Lasa link la forum!! Nu stiu de ce naiba tot cenzurati screenshot urile! Cauta: .ipsBadge { Si inlocuieste tot ce tine de badge cu asta! vertical-align: middle; display: inline-block; height: 16px; line-height: 16px; padding: 0 5px; font-size: 9px; font-weight: bold; text-transform: uppercase; color: #fff; text-shadow: rgba(0,0,0,0.2) 0px -1px 0px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px; border-radius: 3px; background-image: url('http://www.indungi.ro/forum/public/style_images/deflection/highlight.png'); background-repeat: repeat-x; background-position: 0 -1px; } Dupa cauta .ipsBadge_green { si modifici culoarea!
Senal Posted September 25, 2016 Author Report Posted September 25, 2016 Hai salut, degeaba nu merge Eu am facut din globaltemplate sau boardindex numai tin minte am schimbat topic si replies alea
+JuNNNNkie Posted September 25, 2016 Report Posted September 25, 2016 Ce treaba are statisticile categoriei cu butonu pinn?
Senal Posted September 26, 2016 Author Report Posted September 26, 2016 12 hours ago, JuNNNNkie said: Ce treaba are statisticile categoriei cu butonu pinn? Haha, pai de acolo a intervenit aceasta problema sau din css sincer am si specificat mai sus ca numai tin minte, dar numai e problema. Thanks!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now