Marlboro Posted October 17, 2016 Report Posted October 17, 2016 Cum pot pune si eu un meniu ca acesta la o tema ipb ? Meniu meu de la tema este aproape la fel pe tema care o am , doar ca nu este asa cum este aici transparent , si cand mause-ul pe meniu ( Butoanele de la meniu ) sa se salte icon-ul in sus si sa apara numele , la mine se da icon-ul in stanga si apoi apare numele butonului ! Sper sa imi dati voi o solutie YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
Liquid. Posted October 18, 2016 Report Posted October 18, 2016 Este de la tema lor. Doar trebuie sa ceri codul de la ei 1
Marlboro Posted October 18, 2016 Author Report Posted October 18, 2016 UP ? YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
Marlboro Posted October 25, 2016 Author Report Posted October 25, 2016 UP? YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
+Daniel H. Posted October 26, 2016 Report Posted October 26, 2016 Aceasta tema este cea a lui Halogek.Tema o detin eu personal fiindca tot eu am avut comunitatea.Te rog sa ma contactezi in privat ca sa te pot ajuta cu cel mai mare drag 1
Marlboro Posted November 6, 2016 Author Report Posted November 6, 2016 Ti-am dat pm . YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
Darian433 Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Butoanele se găsesc pe internet, sunt ceva cu "fa fa-home", etc. Trebuie să adaugi în css, template şi încă într-un loc dar presupun că eşti începător. Îţi recomand să descarci tema "ecila" de pe internet şi să o editezi tu, are butoanele aproape exact la fel. Succes!
snoop Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Butoanele le gasesti in tema de mai jos https://webflake.sx/files/file/2828-skin-realcsro/
Marlboro Posted November 10, 2016 Author Report Posted November 10, 2016 imi puteti da si mie codurile de la meniu daca va rog , am incercat sa-l iau de pe acea tema care e free pe net , dar nu reusesc sa dau de el sau sa-l pun pe tema care vreau sa-l pun YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
Marlboro Posted November 15, 2016 Author Report Posted November 15, 2016 up ? YouTube Channel : Click Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul
DeNyS. Posted November 15, 2016 Report Posted November 15, 2016 Meniul despre care vorbesti tu, il gasesti in BRANDING, in globalTemplate. Nu uita sa copiezi CSS-ul de la meniu.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now