BRCaineMan Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Salut vreau sa schimb si eu aceste iconite cred ca asa se numesc =) astea de le-am incercuit vreau sa le schimb dar nu stiu cum daca ma puteti ajuta ar fii super si sa imi spuneti exact unde sa pun o zi faina 1
+Ezel.LCS Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Intram pe Ftp >> Public_html >> Forum >> Public>> style_images>> Selectati tema>> si cautam f_icon, read si unread sunt. Le stergi si pui ce doresti tu. Cele pe care le pui sa aiba aceeasi denumire. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
BRCaineMan Posted October 21, 2016 Author Report Posted October 21, 2016 dar nu imi apare tema dc? DAR DIN ACP NU SE POATE?
+Ezel.LCS Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Tema nu are cum sa nu iti apara. Vezi ce nume ai la setul de imagini Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
BRCaineMan Posted October 21, 2016 Author Report Posted October 21, 2016 NU IMI APARE Tema o sa pun alta imi poti da o tema care ti se pare ca arata misto?
+Ezel.LCS Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Cred ca sunt pe internet o multime de teme, iti poti alege si singur una. Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
BRCaineMan Posted October 21, 2016 Author Report Posted October 21, 2016 gata am bagat tema si imi arata si in FTP dar cum fac sa schimba la fiecare sa pun ce poza daia vreau eu si daca poti sa imi dai un site de unde pot gasi iconite pentru forum te rog frumos
Liquid. Posted October 21, 2016 Report Posted October 21, 2016 Ftp--Public--Tema care ai numito in ACP -- Si in f_icon faci un edit tot cu titlu f_icon
snoop Posted October 29, 2016 Report Posted October 29, 2016 (edited) ce va bagati daca n-aveti inchipuire ce sunt alea in fine te duci in acp--tema ta--board index--board index template si cauti $icon = 'fa fa-comments'; si mai jos este ceva cu case yzx mai pe scurt te indrumi de la tutorialul a lui courage Edited October 29, 2016 by snoop
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now