Jump to content

Question

Posted

Vreau ceva de genu , va rog mult : 1.png fara 2-u ala din imagine , ca asa e ea.
Vreau anume codu la tot , sau daca se poate doar cum sa pun imaginea/imaginile la fiecare membru, deopilda ala e administrator , mai jos scrie mare administrator, la founder tot sa fie founder , sper ca ati incales .

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Intri in :  ACP - GROUPS - si in dreptul la care grup vrei sa modifici dai pe creionul ala ( edit ) - Group ICON si iti selectezi imaginea care vrei sa apara sub, gen cum este in poza pusa de tine Administrator MARE :) se cheama userbar/rankbar fiecare ii spune cum doreste :)

Uite ti-am pus eu PSD daca ai pe cineva care se pricepe in Photoshop va sti ce sa iti fac ti-am lasat si ca exemplu o imagine cu care sa testezi pe forumul tau..

Daca te ajuta iti pot da tot setul de imagini pentru mai multe grupuri standard.

P.S : Sper ca am explicat destul de clar :) 

GDI_Forum_Ranks.psd

GDI_Forum_Ranks_Admin.png

• 0
Posted
On 10/25/2016 at 7:12 PM, OldMan said:

Intri in :  ACP - GROUPS - si in dreptul la care grup vrei sa modifici dai pe creionul ala ( edit ) - Group ICON si iti selectezi imaginea care vrei sa apara sub, gen cum este in poza pusa de tine Administrator MARE :) se cheama userbar/rankbar fiecare ii spune cum doreste :)

Uite ti-am pus eu PSD daca ai pe cineva care se pricepe in Photoshop va sti ce sa iti fac ti-am lasat si ca exemplu o imagine cu care sa testezi pe forumul tau..

Daca te ajuta iti pot da tot setul de imagini pentru mai multe grupuri standard.

P.S : Sper ca am explicat destul de clar :) 

GDI_Forum_Ranks.psd

GDI_Forum_Ranks_Admin.png

Nu mi se pune anume sub fotografie , vreau sa fie fix ca in imagine. 

• 0
Posted
On 26.10.2016 at 9:59 PM, Thefragmashine. said:

Nu mi se pune anume sub fotografie , vreau sa fie fix ca in imagine. 

Vine perfect sub numele grupului, ori eu nu inteleg ce limba vorbesti ori tu esti mai planta ca mine :) 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.