Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună seara!

Să trec direct la subiect, am vrut să instalez IP downloads..așa că l-am descărcat și respectiv, încărcat în folderele admin și public și totuși, nu-mi apare nimic în Aplicați și hook-uri, adică..nu-mi apare să-l instalez, am încercat mai multe versiuni, de pe mai multe site-uri..și nimic.

O seară faină!

Posted
23 hours ago, grande_ecks said:

Nu există mai multe site-uri, există doar acest site: https://invisionpower.com/buy/self-hosted

Numai bine.

O fac de caterincă și nu înțeleg de ce răspunzi pe lângă subiect..

23 hours ago, BebeGFX said:

Poate il ai instalat si pus pe disable de alt cineva:

Acp - Manage Applications & Module - Disable

A fost prima mea idee, dar nu..nici acolo nu era.

Posted

Vezi ca depinde si de versiune , si de site de unde il iei , iti recomand webflake  .

2 hours ago, grande_ecks said:

Cum adică o faci la „caterincă”? Unde ți-am răspuns pe lângă subiect? Ți-am dat răspunsul cel mai bun. Poate ai nevoie de ochelari să vezi mai bine ce ți-am scris.

Numai bine.

De ce deviezi de la subiect ? 

• Upvote 1
Posted
On 28.10.2016 at 9:38 AM, grande_ecks said:

Cum adică o faci la „caterincă”? Unde ți-am răspuns pe lângă subiect? Ți-am dat răspunsul cel mai bun. Poate ai nevoie de ochelari să vezi mai bine ce ți-am scris.

Numai bine.

O fac să stau cu câțiva prieteni, la glume, ceva..+ pentru testing, să mai învăț câte ceva, nu înțeleg care e problema ta dacă eu folosesc nulled sau whatever, dacă nu mă poți ajuta, nu mai comenta, bine? Mulțumesc.

On 28.10.2016 at 0:23 PM, D@rkN3Ss said:

Vezi ca depinde si de versiune , si de site de unde il iei , iti recomand webflake  .

Am observat, s-a rezolvat, mersi oricum..era din cauza versiunii de IPB, oricum..ai +1 de la mine, om care știe să răspundă. :)

• Downvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.