Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare,
Vand 3 domenii .ro achitate pe o perioada de un an de la cred eu cea mai serioasa firma de pe la noi (hostico.ro).

- Domeniul samp-rp.ro - 20 euroi (domeniu cumparat la insistentele lui "artist" pentru o colaborare legata de SA:MP) in prezent il folosesc pentru NIMIC :);
- Domeniul vProject.ro - 25euroi (a fost acum ceva timp o comuniate bazata pe gaming si am cumparat domeniul pentru redirecte);
- Domeniul Prounion.ro - 55 euroi (l-am cumparat din ambitie :) si pentru un prieten care a sperat ca readuce la viata un domeniu batran in SA:MP);
- Domeniul gamingzone.ro 350 cocari (domeniul este achizitionat pa' viata si daca imi aduc bine aminte cineva de pe acest forum mi-a recomandat sa il cumpar adica sa astept sa expire sa stau la panda.

Dovezi, nustiu daca au vreo relevanta, in 2016 totul se poate falsifica.

Mai exista si varianta daca este vreun tinerel care doar vrea sa incerce sa redeschida ceva pe unul din primele 2 domenii. prounion este doar de vanzare si atat, iar gamingzone este un proiect drag mie dar renunt la el pentru suma mentionata, nustiu ce sa mai adaug ? 

P.S: Gasesc pe careva sa ma ajute cu un logo si cu permisiunile la un forum ipb 4.1.x ( gratis, sau daca este pasionat de jocuri si timp pierdut este bine venit in staff-ul administrativ wow :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.