Kamykaze112 Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Am si eu o problema, nu imi merge windows 7 pe pc, nu stiu dece, dupa instalarea windowsului acesta functioneaza circa 3-5 minute dupa care se blocheaza complet fara a mai da semne de viata! Tin sa mentionez ca am incercat cu diferite modele de windows 7 si cu diferite tipuri de butara dvd/stick/external hdd si de fiecare data face la fe! Specificatile pc-ului sunt:Procesor Intel Core2duo E5200 2X2,5 ghz 2M, 3GB Ram, Nvidea 8600 gt oc si un HDD de la Samsung de 250 gb cu 7500rpm 16mb! Va multumesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artanis Posted November 6, 2016 Report Share Posted November 6, 2016 Cauze ar putea fi multe: - HDD defect - procesorul se supraîncălzește - placa video cu probleme - sursa de alimentare slabă/ pe ducă Când se blochează, mouse-ul se mai mișcă pe ecran? A fost acel PC curățat vreodată? Sau lovit, scăpat, udat, aspirat? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnNoob Posted November 29, 2016 Report Share Posted November 29, 2016 Ar putea fi din cauza internetului. Incearca sa bagi cablul din router in calculator/laptop. Asa mi se intampla mie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts