+COOLPIX Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Buna! Am deschis un forum de Gaming! Doresc sa atrageti atentie la Tema, sa imi spuneti ce trebuie de mai modeficat sau altceva... LINK FORUM: ANARQIA CS Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeNyS. Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Unu' cu tema IPB 4, bravo. Unde este Home si All activity, as marii div-ul; Hover-ul de la meniu, prea urat; alege alta culoare. Pe langa asta si font-ul ar trebuii schimbat. Modifica butonul de search sau scoate-l, prea urat acolo. Modifica bara de sus, unde este Sign In, Sign Up. Nu da bine, parere mea; Culoarea de la <a> as schimba-o, inchisa sa fie, nu culoarea actuala; Hover pe f_icon? N-ar fi rau, ce zici? Marimea de la body, putina mai mica. Prea mare cum este acum, aproape este pe 100%; Daca tot ti-ai deschis forum, no-avatar nou? Eu as baga alt logo. Daca vrei o comunitate, cumpara-ti domeniu .ro, .com, nu .ru. Anyway, imi place ca ai facut-o tu. Cheers ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+COOLPIX Posted November 23, 2016 Author Report Share Posted November 23, 2016 18 minutes ago, DeNyS. said: Unu' cu tema IPB 4, bravo. Unde este Home si All activity, as marii div-ul; Hover-ul de la meniu, prea urat; alege alta culoare. Pe langa asta si font-ul ar trebuii schimbat. Modifica butonul de search sau scoate-l, prea urat acolo. Modifica bara de sus, unde este Sign In, Sign Up. Nu da bine, parere mea; Culoarea de la <a> as schimba-o, inchisa sa fie, nu culoarea actuala; Hover pe f_icon? N-ar fi rau, ce zici? Marimea de la body, putina mai mica. Prea mare cum este acum, aproape este pe 100%; Daca tot ti-ai deschis forum, no-avatar nou? Eu as baga alt logo. Daca vrei o comunitate, cumpara-ti domeniu .ro, .com, nu .ru. Anyway, imi place ca ai facut-o tu. Cheers ! Multumesc de parere, o sa eu in considerare de ceea ce ai spus.. Cu privinta la domen. nu am suficient bani pentru .ro sau .com Cu timpul spers ca o sa fie .com Mai astept alte Pareri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alehaNNRawn Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Forumu este offline. nu pot sa spun nimic.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+COOLPIX Posted November 23, 2016 Author Report Share Posted November 23, 2016 49 minutes ago, alehaNNRawn said: Forumu este offline. nu pot sa spun nimic.. revin cu un UP dupa ce gatesc de facut citeva schimbari.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+HazZaRD Posted November 23, 2016 Report Share Posted November 23, 2016 Arata interesant, asteptam sa vedem cum va fi on Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+COOLPIX Posted November 24, 2016 Author Report Share Posted November 24, 2016 14 hours ago, HazZaRD said: Arata interesant, asteptam sa vedem cum va fi on UP! Am revenit cu citeva achimbari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+COOLPIX Posted November 24, 2016 Author Report Share Posted November 24, 2016 2 hours ago, O'Neill said: UP! Am revenit cu citeva achimbari! Schimbari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeNyS. Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Cand dai pe Members, ar trebuii sa-ti arate lista cu membrii totali inregistrati pe forum, nu membrii online in momentul ala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+COOLPIX Posted November 24, 2016 Author Report Share Posted November 24, 2016 43 minutes ago, DeNyS. said: Cand dai pe Members, ar trebuii sa-ti arate lista cu membrii totali inregistrati pe forum, nu membrii online in momentul ala. Rezolvat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+HazZaRD Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Arata bine, bravo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔ Posted November 24, 2016 Report Share Posted November 24, 2016 Frumos imi place, nu ar fi rau daca ai ar adauga si un banner ca fundal pentru logo ,in rest e frumos si placut Succes la dezvoltare! Ps: am avut si eu forum anarqa.md Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+COOLPIX Posted November 24, 2016 Author Report Share Posted November 24, 2016 2 hours ago, Adrenaline ᴼᴿᴵᴳᴵᴻᴬᴸ✔ said: Frumos imi place, nu ar fi rau daca ai ar adauga si un banner ca fundal pentru logo ,in rest e frumos si placut Succes la dezvoltare! Ps: am avut si eu forum anarqa.md Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts