Smardi Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 Salut am si eu o problema la header la user uitati o poza aici poate va da-ti seama cand tin click pe un user imi apare reclama accea in fundal cum as putea sa o schimb sau sa o sterg Multumesc frumos . Argumentez ca este setat la toti useri care nu au header in profilul sau . tema este deflection .
Smardi Posted November 25, 2016 Author Report Posted November 25, 2016 (edited) uite aici cand tin cu mouse pe un user imi apare headerul acela cu ZONEPGL mentionez ca este setat la toti cei care nu si-au pus ei un header . Edited November 25, 2016 by Smardi
Ruby Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 3 hours ago, DeNyS. said: Lasa-ne link de la forumul tau. Cauta prin ftp acea poza..nu stiu unde o gasesti mai exact..dupa ce o gasesti o inlocuiesti
snoop Posted November 25, 2016 Report Posted November 25, 2016 seach in styless.css Style Attribute { si acolo este background: imaginea in loc de imaginea aia pui poza dorita
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now