MariaNN #. Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 (edited) Buna seara, Cum pot edita culoarea textului de pe acea "bara maintitle" ? O sa va arat 2 poze, pe index apare rosu inchis deoarece ma setat eu din Tab-ul "Forums", insa cand intru la o categorie, imi apare mesajul cu negru si nu se vede prea bine. Cum as putea sa-l fac de culoarea alb spre exemplu ? Poza 1: Poza 2: Sper ca ati inteles ce vreau sa spun Edited December 5, 2016 by MariaNN #.
+COOLPIX Posted December 5, 2016 Report Posted December 5, 2016 Just now, MariaNN #. said: Buna seara, Cum pot edita culoarea textului de pe acea "bara maintitle" ? O sa va arat 2 poze, pe index apare rosu inchis deoarece ma setat eu din Tab-ul "Forums", insa cand intru la o categorie, imi apare mesajul cu negru si nu se vede prea bine. Cum as putea sa-l fac de culoarea alb spre exemplu ? Poza 1: Poza 2: Sper ca ati inteles ce vreau sa spun Salut! Pune acest cod in style.css .maintitle { color: #a29e9e; } Daca team ajutat te rog +1 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now